Over ons.

De website behangenvoorbeginners.nl is onderdeel van Bouwsector Nederland. Het grootste platform voor vakmannen en consumenten.

Het Aanspreekpunt

Back in the day was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Elke dag krijgen wij bouwgerelateerde vragen. Ze willen weten waar ze het beste materialen kunnen kopen, welke vakman goed is en of ze het misschien ook zelf kunnen. Het werd onze missie om een platform te bouwen waar alles te vinden is. Inmiddels staan er op onze website meer dan 1000 blogs!

Enkele Teamleden

Geert van Behangen voor beginners.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is de gene die de visie moest uitvoeren. Hij bedenkt de plannen en zorgt dat ze worden uitgevoerd. Inmiddels heeft hij zijn landelijke dekking gerealiseerd!

Luis van Behangen voor beginners

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis regelt alles met de vakmannen. Hij begon 20 jaar geleden als renovlies behanger maar hij is inmiddels de grote man binnen onze organisatie. 

Sander van Behangen Voor Beginners

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander begon bij ons als virtual assistant. Tegenwoordig is hij verantwoordelijk voor de agendaplanning van tientallen vakmannen door heel Nederland.

Wil je een keer met ons vrijblijvend overleggen?

Bouwsector Nederland adviseert je graag over alle onderwerpen zoals behangen voor beginners. Heb je vragen of wil je ons inhuren? Contact ons dan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven